neterra.tv

Please upgrade your browser to use Neterra.tv.

You are seeing this page because you are using a unsupported browser. Currently we support the following browsers:

Chrome
latest version
Firefox
latest version
Safari
latest version
Edge
latest version
Internet Explorer
version 11
Това, което не те убива

За да гледаш пилотния епизод на "Това, което не те убива" влез в профила си или се регистрирай

"Това, което не те убива" е революционно за България шоу в инфотейнмънт жанра. Концепцията на предаването е да насочи вниманието на зрителите към наистина важните теми, които пряко касаят живота ни. В крайна сметка повечето теми от новините са интересни истории, но, ако се замислим наистина сериозно, те нямат такова пряко отношение към живота ни и щастието. В същия момент наистина важните неща, от които зависи ежедневието и здравето ни или отсъстват от медиите, или са поднесени скучно.

С водещите Светльо Витков, Краси Москов и Косьо Лунгов екипът на Иван Радев Студио се надява наистина да разбие стереотипите и да предложи нещо, което няма как да бъде видяно по някоя от основните телевизии в България.

Това е пилотен епизод на напълно нов вид начин на продуциране на съдържание за България и самото му пускане по Neterra.tv е част от експеримента дали подобен проект има бъдеще. Вярваме, че аудиторията на Neterra.tv е именно таргетът, който изисква и иска да гледа наистина качествено съдържание, различно от масовите програми.

Зареждане

Може да отнеме повече време, в зависимост от интернет връзката.